• FTP-tárhely Ajánlatunk:
  - 2000 MB
  - Webes tallózó
  - Napi mentés (30 napig)
  Mindez csak évi 1.490 Ft + ÁFA
  Megrendelem


 • Webtárhely ajánlatunk:
  - 1db .hu domain
  - 1024 MB tárhely
  - PHP futtatási lehetőség
  - 20db e-mail cím
  - MySQL Adatbázis
  Mindez csak évi 10.900 Ft + ÁFA
  Megrendelem


 • openSuSE Linux

  Megbízható és ingyenes operációs rendszer irodai és otthoni felhasználásra. Munkatársaink professzionális szinten ismerik ennek a rendszernek a konfigurálhatóságát és alkalmazhatóságát vállalati körökben.

  Ajánlatkérés


 • FreeBSD rendszerű szerverek

  Stabil és megbízható szerverkörnyezeti operációs rendszer. Teljeskörű szerverfelügyelet már 15000 Ft.- ÁFA havidíjtól, akár 24 órás felügyelettel.

  Ajánlatkérés


 • Microsoft Windows

  A legismertebb asztali opeációs rendszer, amely rendelkezik szerveroldali vonallal is. Mi kihozzuk belőle a legtöbbet. Asztali gépek 4000 Ft.- + ÁFA, szerverek már havi 15000 Ft.- + ÁFA havidíjtól akár 24 órás felügyelettel.

  Ajánlatkérés


 • Linux szerverfelügyelet

  A kiszolgálók körében talán legnépszerűbb operációs rendszer. Magasan konfigurálható, skálázható és megbízható. Linuxos szerverek teljeskörű rendszergazdai felügyelete már havi 12000 Ft.- + ÁFA havidíjtól akár 24 órás felügyelettel.

  Ajánlatkérés

Ügyfélkapu

 

Weboldal készítés

A webtárhely és rendszergazdai szolgáltatások mellett sok esetben felmerül az igény, hogy készítsük el ügyfelünk internetes megjelenéséhez szükséges weboldalát is. Mivel cégünknek nem ez az elsődleges profilja és ezen a területen nem rendelkezünk megfelelő kapacítással, úgy döntöttünk a feladat megoldása érdekében, hogy keresünk olyan professzionális céget, aki nekünk segítséget nyújtva elkészíti a kívánt website-ot.

Munkánk során számos olyan más vállalkozással állunk kapcsolatban, akik a webes megjelenéssel, internetes alkalmazások készítésével, internetes keresésoptimalizációval ( SEO ), az internetes oldalak biztonságával foglalkoznak nap mint nap.

Választásunk a TotalStudio csapatára esett, hiszen rendelkeznek minden olyan szakmai ismerettel, kapacítással, ami a munkák elvégzéséhez szükséges. Ők sokéves tapasztalattal rendelkeznek az internetes portálok világában, figyelemmel kísérik az igények és technológiák változásait, amelyek garanciát biztosítanak számunkra és ügyfeleink , hogy kiváló minőségű terméket kapjanak kézhez. Az évek során számos partnerünk számára készítettek különböző termékeket az egyszerű bemutatkozó oldalaktól kezdve, a hírezőportálokon át a bonyolult webshopok és komplett intranetes vállalatirányítási rendszerekig. További információért és referenciáért, kérjük látogassa meg a TotalStudio honlapját.

SzolgáltatásainkAjánlatkérés

Hívjon minket!
06/20/933-8787
06/30/986-9410

további elérhetőségeink

Támogatott rendszerek


OpenSUSE

FreeBSD
Ubuntu Debian

CentOS

Windows

Alkalmazott technológiák

Nginx webszerver

Apache webszerver

Exim Levelező rendszer ( MTA )

Postfix Levelező rendszer ( MTA )
RoundCubemail webes levelező kliens Squirrelmail webes levelező kliens
ClamAV vírusirtó Asterisk VOIP-kiszolgáló
Állományok és nyomtatók megosztása UNIX és Windows között