• FTP-tárhely Ajánlatunk:
  - 2000 MB
  - Webes tallózó
  - Napi mentés (30 napig)
  Mindez csak évi 1.490 Ft + ÁFA
  Megrendelem


 • Webtárhely ajánlatunk:
  - 1db .hu domain
  - 1024 MB tárhely
  - PHP futtatási lehetőség
  - 20db e-mail cím
  - MySQL Adatbázis
  Mindez csak évi 10.900 Ft + ÁFA
  Megrendelem


 • openSuSE Linux

  Megbízható és ingyenes operációs rendszer irodai és otthoni felhasználásra. Munkatársaink professzionális szinten ismerik ennek a rendszernek a konfigurálhatóságát és alkalmazhatóságát vállalati körökben.

  Ajánlatkérés


 • FreeBSD rendszerű szerverek

  Stabil és megbízható szerverkörnyezeti operációs rendszer. Teljeskörű szerverfelügyelet már 15000 Ft.- ÁFA havidíjtól, akár 24 órás felügyelettel.

  Ajánlatkérés


 • Microsoft Windows

  A legismertebb asztali opeációs rendszer, amely rendelkezik szerveroldali vonallal is. Mi kihozzuk belőle a legtöbbet. Asztali gépek 4000 Ft.- + ÁFA, szerverek már havi 15000 Ft.- + ÁFA havidíjtól akár 24 órás felügyelettel.

  Ajánlatkérés


 • Linux szerverfelügyelet

  A kiszolgálók körében talán legnépszerűbb operációs rendszer. Magasan konfigurálható, skálázható és megbízható. Linuxos szerverek teljeskörű rendszergazdai felügyelete már havi 12000 Ft.- + ÁFA havidíjtól akár 24 órás felügyelettel.

  Ajánlatkérés

Ügyfélkapu

 

Számítógép és szerverbérlet

A jelenlegi tendencia azt mutatja, hogy a piaci szereplők egyre kevésbé vásárolnak maguknak saját szerverparkot vagy szervert adataik, alkalmazásaik tárolására, futtatására. Cégünk felismerve a lehetőséget elindította szerverek bérbeadási konstrukcióját.

A beruházás során olyan eszközöket választottunk ki, amelyek gyártói képviselik a megbízhatóságot és a tartósságot a piacon. Asztali gépeink Intel és AMD, szervereink Intel Xeon és AMD Opteron alapú technológián alapulnak, az egyes rendszerek konfigurációi pedig többszintű, így megoldva az adott feladathoz, a feladat által igényelt terheltséghez igazodó hardverkiépítés problémáit. Természetesen az árak is ehhez igazodnak, a bérleti konstrukcióink rugalmasak és tartalmazzák mindazt, ami elvárható :

- a bérlő igényeinek megfelelő kiépítés

- az eszköz hardveres karbantartása, hiba esetén javítása, cseréje

- akár szerverparkban vagy a bérlő székhelyén, telephelyén történő elhelyezés, beüzemelés

- ha szükséges a bérlet idejére az internet-előfizetés is bekerülhet a konstrukcióba

- igény esetén rendszergazdai szolgáltatás nyújtása, amelynek keretében telepítjük és beállíjuk az eszközt a kérésnek megfelelően

A bérleti konstrukciókat minden esetben az igények felmérése után készítjük el és árajánlat formájában küldjük meg leendő partnerünk számára. A felmérés során igazodunk a már meglévő infrastruktúra hatékony felhasználására, hogy a bérelt eszközök lehetőleg ne kívánjanak további beruházást a bérlőtől. Lehetőséget biztosítunk hűségidő és a nélküli konstrukciós szerződés kötésére is.

SzolgáltatásainkAjánlatkérés

Hívjon minket!
06/20/933-8787
06/30/986-9410

további elérhetőségeink

Támogatott rendszerek


OpenSUSE

FreeBSD
Ubuntu Debian

CentOS

Windows

Alkalmazott technológiák

Nginx webszerver

Apache webszerver

Exim Levelező rendszer ( MTA )

Postfix Levelező rendszer ( MTA )
RoundCubemail webes levelező kliens Squirrelmail webes levelező kliens
ClamAV vírusirtó Asterisk VOIP-kiszolgáló
Állományok és nyomtatók megosztása UNIX és Windows között